Werknemers

Ben jij een starter met weinig ervaring, een jong professional met een paar jaar ervaring of een senior medewerker met al meerdere jaren ervaring in jouw vakgebied? Wij hebben voor elk niveau van je carrière een passende uitdaging!

Workz is aangesloten bij de brancheorganisatie NBBU. Dit heeft voor jou als werknemer voordelen. Hierdoor weet je zeker dat wij je altijd op een eerlijke manier belonen volgens de inlenersbeloning en voldoen aan alle eisen van goed werkgeverschap volgens de NEN 4400-1. Workz wordt op deze punten twee keer per jaar gecontroleerd door een onafhankelijke instantie. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met jouw contactpersoon of vraag hiernaar tijdens je inschrijving/kennismaking.

Workz wil de werkgever van de toekomst zijn. Dit houd o.a. in dat wij volledig gedigitaliseerd zijn. Zo hebben wij een mobiele App voor het invullen van de gewerkte uren en het opzoeken van je salarisstrook of jaaropgave. Mocht je dit toch liever niet met een mobiele App doen, dan kan dit natuurlijk ook in onze online omgeving.

Heb jij een gezonde ambitie en zoek je een nieuwe uitdaging bij jou in de regio? Dan willen wij graag kennis met je maken om ook voor jou een passende uitdaging te vinden! Schrijf je nu in.

Contact

Workz uitzendbureau & payrolling
Midden Engweg 4a
3882 TT Putten

0341-700249